SAUNA- JA KOKOUSTILOJEN VUOKRAUSEHDOT

 

Varausaika: Tornitalon sauna- ja kokoustilan varauksen aloitus- ja päättymisaika sovitaan aina tilauksen yhteydessä. Varaus päättyy kuitenkin aina viimeistään klo 23.00. Mikäli tilat joudutaan tyhjentämään klo 23.00 jälkeen henkilökunnan tai vartiointiliikkeen toimesta, veloitetaan palvelusta syntyneiden kustannusten mukaisesti. Tiloihin on mahdollisuus tuoda tavaroita sopimuksen mukaan. 

Ikäraja: Tornisaunan alaikäraja on 18-vuotta.

Avaimet: Vuokraaja vastaa avaimista ja niiden palauttamisesta sovittuna aikana. Hävinneestä avaimesta peritään maksu syntyneiden kustannusten mukaisesti. Avain haetaan toimistoltamme (Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy, Kampusranta 11F, 1krs, 60320 Seinäjoki) ja jätetään Tornsaunalle kun sieltä lähdette. Huolehtikaa aina ovi lukkoon.

Henkilömäärä: Tiloissa saa olla samanaikaisesti korkeintaan 30 henkilöä. Mikäli määrä ylittyy, henkilökunnalla on oikeus poistaa tiloista ylimääräiset henkilöt. 

Vastuu tiloista ja irtaimistosta: Tilojen vuokraaja vastaa Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy:lle sekä kiinteistönomistajan omaisuudelle aiheutuvista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista. Laitteistoille ja huonekaluille aiheutuneet vahingot veloitetaan syntyneiden kustannusten mukaisesti. 

Järjestyksenpito: Tiloissa on käyttäydyttävä siivosti, noudatettava yleistä järjestystä ja vältettävä turhaa metelöintiä. Henkilökunnalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus, mikäli sen katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille.

Siivous: Vuokraaja vastaa siitä, että tilat jäävät asialliseen kuntoon tilaisuuden päätyttyä (esim. pullot ja tölkit kerätään pusseihin, roskat viedään roskikseen ja mahdolliset tiskit tiskataan). Varaushintaan kuuluu tilojen perussiivous. Mikäli lisäsiivouksen tarvetta ilmenee, laskutetaan tilaajaa syntyneiden kustannusten mukaisesti. Eritteiden siivous 50,00 € / kpl. 

Pois lähdettäessä: Vuokraaja sammuttaa valot ja sulkee ovet lähtiessään. Mikäli ovet jäävät auki, vastaa vuokraaja mahdollisista vahingoista. Talon rappukäytävästä ja piha-alueelta tulee poistua viipymättä ja melua aiheuttamatta. Mikäli vuokraaja jättää tiloihin tavaroitaan myöhempää hakemista varten, tulee kaikki myöhemmin haettava tavara kerätä eteiseen vaatenaulakon viereen. Tavaroiden hakemisesta myöhemmin tulee sopia erikseen ja etukäteen. Löytötavaroita säilytetään 7vrk.

Löytötavarat: Mahdolliset löytötavarat toimitetaan Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy:n toimistolle (Kampusranta 11, Frami F, 1. krs). Löytötavaroita säilytetään 7vrk.

Peruutusehdot: Tilavarauksen voi peruuttaa veloituksetta 7 vrk ennen vuokrauspäivää. Mikäli peruutus tapahtuu 6-4 vrk ennen vuokrauspäivää, veloitamme 50 % varaushinnasta. Alle 3 vrk ennen vuokrapäivää tapahtuneista peruutuksista veloitamme koko varauksen hinnan.

Maksuehdot: Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy laskuttaa vuokraajaa vuokrasopimuksen solmimisen jälkeen. Maksuehdot 14vrk netto (viivästyskorko 10%). Lasku on mahdollista suorittaa myös käteisellä/kortilla Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy:n toimistolle tai sähköisellä laskulla.

 

Reklamaatiot: Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä välittömästi vuokrauksen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen: opiskelijapalvelut@gmail.com