"Moikka, mä oon Henni!"

Kirjoittanut: minä itte

Moikka, mä oon Henni ja Seinäjoen opiskelijapalvelut Oy:n toimistusjohtaja.

“Meidän Henni tekee mahdottomastakin mahdollista. Pähkähulluimmatkin ideat toteutetaan. Henni on kunnon bosslady, joka pitää koko työporukasta huolta ja aina meidän puolia. Tämän punapään käkätys raikaa aina kuntosalilta toimiston kautta Tsumppiin! Henni jaksaa aina tsempata ja olla positiivinen, eli kuppi on puoliksi täysi (ainakin toimiston pöydille unohdettujen kylmien kahvinlirujen perusteella) 😊”

Mun työnkuvaan kuuluu meidän yrityksen johtaminen ja eteenpäin vieminen yhdessä ihan huikean työntekijäkaartin kanssa! Meillä esittäytyi tällä viikolla vain muutama työntekijä, mutta todellisuudessa meitä on vielä muutama muukin palkkalistoilla Tsumpissa, kokouspalveluissa ja Tornisaunalla. Tämä lisäksi meillä on tosi monta ihanaa Staffillaista, jotka jaksaa meidän kanssa isoja tapahtumia tehdä!

Kiitos kaikille työntekijöille ja Staffilaisille huikeesta duunista!

Opiskelijaelämästä jää ystäviä! Tässä ihan tuoreimpia.

Mulla on ihana perhe ja lähipiirissä huikeet ystävät! Mun vapaa-ajalla mä vietän aikaa mun ystävien kanssa ja urheilen niin paljon kuin jaksan. Urheilusta on tullu mulle tosi tärkeää, sillä siitä saa todella hyvää boostia. Tämän lisäksi mulla on paljon muutakin vapaa-ajan toimintaa mm. järjestöpuolella!

Tsemppiä kaikkien kevääseen! Yhdessä eteenpäin!