Triangelin historia

Ensimmäinen risteily ja ns. alkusoitto Triangeli-risteilylle seilasi teemalla Seinäjoen kauppaoppilaitoksen oppilasyhdistyksen pikkujoulu-risteily. Osallistujia ensimmäisellä "Triangelilla" oli 50, eli yksi bussilastillinen. Tällöin siis Seinäjoki seilasi yksin, mutta myöhemmin mukaan tarttuivat VAMOK, COPSA ja SAMMAKKO .

Triangelikuva.jpg

Kaikki lähti siitä kun saimme eräältä taholta noin 30 kpl risteilylahjakortteja Viking Line:lle. Mietimme hetken että mitäs näille tehtäisiin, ja sitten heräsi ajatus kuin salama kirkkaalta taivaalta, että järjestetään pikkujouluristeily Kauppaoppilaitoksen opiskelijoille. Laitoimme risteilylahjakortit hienosti taiteltuina silloisen Kauppaoppilaitoksen kahvion pöydille ja niissä oli kerrottu, että ota tästä ja ilmoittaudu, itse pikkujouluristeilystä, hinta ja ilmoittautumisosoite. Ensimmäisen matkan henkilöhinta oli 50 mk (n 8,5 e). Saimme linja-autolastillisen nopeasti täyteen ja siitä alkoi Triangelin tarina.

vanhatmerkit_694x.jpg

Ensimmäinen reissu sai mahtavan vastaanoton ja onnistuneen reissun maine alkoi kiiriä, eikä ollut hitusenkaan epäselvyyksiä järjestetäänkö reissu uudestaan... Kyllä järjestettiin! Seuraavana vuonna olikin jo 2 bussia matkassa ja sitten siitä seuraavana vuonna 3 jne. Vuonna 2001 risteilyä alkoi koordinoida opiskelijakunta SAMO ja tämän jälkeen joukkoon liittyi kohta puolin VAMOK Vaasasta ja Copsa Keski-Pohjanmaalta ja nyt tuoreimpana joukkoon on liittynyt SAMMAKKO Satakunnasta. Nykyään risteilyä koordinoidaan yhdessä eli kaikki opiskelijakunnat ovat tasavertaisesti mukana tekemässä legendaarista Triangelia!

Nyt tulevana syksynä Silja Linella seilaa lähes 2000 opiskelijaa eli 40 bussilastillista opiskelijakansaa! Huh huh!


JUHLARISTEILY TULOSSA VUONNA 2021.

Triangeli täyttää silloin 20-vuotta!

HURRAA, HURRAA, HURRAA!


Triangelin löydät myös somesta!