Haalari- ja haalarimerkkilimbo

Kirjoittanut: Miika Huttunen

Moikka! Haalaritilaukset saapuvat marraskuussa SeAMKiin, ja kaikkien alojen haalarit jaetaan samanaikaisesti. Merkit, pinssit ja muut härpäkkeet opiskelukaaren varrella kiinnitetään haalareihin, ei vaan sen takia, että näyttäisi hienolta, vaan että niistä jää muistoja! AMK-opintojen elinkaari voi mennä monilla ohi niin nopeasti, ettei kolmen tai neljän vuoden tuhisemisen jälkeen muista tapahtumia, bileitä, kokoontumisia, tai niitä hetkiä milloin luokkakaverisi tulivat kuvioihin. Haalarimerkit ja haalarit ovat hyviä välineitä verestää muistoja.

Jos kuvailisin itseäni käyttämällä viittä haalarimerkkiä, ne olisivat tässä! Seinäjoki on mahtava opiskelijakaupunki, mistä löytyy kulttuuritapahtumia ja muuta kivaa tekemistä. Etenkin täällä asuvat ihmiset ovat kaiken kaikkiaan erinomaista ja toimeentulevaa porukkaa. Lungin pulskalle minälle maistuu totta kai pizza, siitä parempaa ruokaa ei ole olemassakaan. Ongelmia ei ole tapana jättää ratkaisematta, eli minen anna periksi!!

IMG_20201014_110953_01__01__02.jpg

Tämä vaaleanpunaisen värinen v*ttujen kevät on yksi uusimmista haalarimerkeistä. Oman tulkinnan mukaan tämä on referenssi erääseen flunssaan, mikä on syystä tai toisesta sulkenut yhteiskuntia ja vaikuttanut globaalisti. Tai sitten vaan fraasilla itsellään mässäillään, koska se on monille tuttu! Ehdoton hankinta kun saan omat haalarit jemmaan.

IMG_20201014_114611__01.jpg


Meidän uusin haalarimerkkimme on sohvapottu. Siis kirjaimellisesti! Leffojen suurkuluttajille ja kaikille niille, jotka kokevat itsensä sohvaperunaksi! Näitä saa kahden värisenä, sinisenä ja purppurana.

IMG_20201022_102656__01.jpg

Monimerkitykselliset haalarimerkit on hauskoja kun ne hoksaa! Näitä meiltä löytyy monia, ja tapaa hyödynnetään kuvissa ja teksteissä, joskus molempia yhtä aikaa.

IMG_20201014_115737__01.jpg





Tilaa haalarimerkkejä osoitteesta www.haalarimerkitverkosta.fi!